Algemeen

Hartenwens

Ha lieve vrouw met onrustig hartje,

Hoe is het met jou? Ben je het nieuwe jaar goed begonnen? Hoe kijk je terug op het vorige jaar? Was het te doen voor je of had je veel last van de stress die een onrustig hart met zich meebrengt? Het kan soms zo onder je huid kruipen en je zo benemen. Tell me!

Mijn wens voor jou

Ik wens je dat je dit jaar meer ontspanning en rust kunt vinden in de onrust en het ongemak die de hartkloppingen met zich mee brengen. Dat je minder in de kramp schiet als het je overvalt en de paniek toeslaat. Ik wens je dat je juist dán de ruimte op kunt zoeken voor zachte bewegingen en een rustige ademhaling. Zodat de adrenaline en de spanning in je lijf een uitweg hebben en jij weer kalmer kunt worden.

Wat leeft er in je hart?

Ik wens je dat dit het jaar wordt om nog meer naar je hart te luisteren wat het je te vertellen heeft. Te luisteren naar wat er in je hart leeft aan zorgen, verdriet, frustratie, verlangens. Wat je misschien al jaren opgekropt hebt. Wist je dat opgekropte emoties een hele grote trigger is voor hartkloppingen? Hoogste tijd om daar mee aan de slag te gaan. Te onderzoeken welke butsen en barsten geheeld mogen worden. En te ontdekken waar jouw hart echt blij van wordt.

Inspirerend platform

Ik wens je ook dat je in je zoektocht naar het hoe en waarom en mogelijke oplossingen je weg zult vinden. Het platform Lief Vrouwenhart, met super veel inspiratie en informatie helpt je daar vast bij.

Weet dat je hierin niet alleen bent. Al voelt dat soms wel zo. Er zijn zoveel vrouwen die hier last van hebben. Laten wel elkaar supporten en nabij zijn. Ervaringen delen en ons hart luchten. Als daar ergens een plek voor is, dan is dat wel hier!

Mijn naam is Myrtle Vos, ik ben schrijf- en natuurcoach en heb de hobbelige weg van hartkloppingen en fibrillatie doorlopen, doorleefd en doorvoeld.

*****

Wil je reageren op deze blog? Scroll dan iets verder naar beneden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *