Over ons

Ditty Meskers

Waar vind je houvast als je met hartkloppingen naar de dokter gaat en deze constateert dat er niets mis is? Op het internet is alleen medisch-technische informatie te vinden. Er is weinig tot geen ‘voer’ voor vrouwen die geen diagnose kregen van hun arts, maar zich wel zorgen blijven maken over hun onrustige hart.

Tenminste, ik heb niet veel kunnen vinden.

Ditty

Zo ontstond bij mij de wens om een platform te maken voor vrouwen met onverklaarde hartkloppingen. Allerlei onderwerpen researchen en verwerken in webteksten is alleen al voor mijzelf van grote waarde geweest. Als ik daarmee ook andere vrouwen een hart onder de riem kan steken, is voor mij dit platform geslaagd…

Via Innersteps leerde ik mijn collega Myrtle kennen. We vonden meteen (h)erkenning en steun bij elkaar en onze klik leidt nu heel organisch tot samenwerking op dit platform. We bruisen van motivatie en enthousiasme en gaan elkaar zeker inspireren en aanvullen. Je bent van harte uitgenodigd daar een graantje van mee te pikken 😊

Lees meer over Ditty

Myrtle Vos

De schrik zat er goed in toen ik ineens geconfronteerd werd met enorme hartkloppingen en boezemfibrillatie. Alsof het allemaal niet over mij ging. Hoe ben ik hier beland?! En vooral: En nu? Dat was het begin van een lange zoektocht en een hobbelige weg.

Inmiddels heb ik zelf ervaren dat er zoveel verschillende triggers zijn die kunnen zorgen voor een onrustig hartje.

Tijdens de hele reis heb ik ook geleerd dat er veel factoren zijn waar je zelf ook invloed op hebt. Dat geeft weer meer grip op de situatie en vertrouwen in jezelf. Ik geloof in een meer holistische benadering en niet per definitie in nog een pilletje er bij.

Als trainer / coach help ik mensen die op zoek zijn naar een nieuwe balans. Als je even struikelde in het leven. Of het leven jou even liet struikelen. Verstillen, vertragen, schrijven en de natuur zijn daarin mijn bondgenoten. En ik zet mijn gevoeligheid en intuïtie graag voor je in. O ja, en als het even kan een portie humor.

Ik hoop dat dit platform voor jou een plek is waar je inspiratie en rust kunt vinden voor je onrustige hartje. En dat ik daar op wat voor een manier dan ook aan bij mag dragen.

Voel je welkom voor een goed gesprek, wandeling, of een fijne schrijfoefening waarin jij je hart kunt luchten, op verhaal kunt komen of weer helderheid en nieuwe energie kunt voelen.

Lees meer over Myrtle