Liefvrouwenhart.nl is een platform voor vrouwen die last hebben van onverklaarde hartkloppingen. Een digitale plek voor herkenning (van klachten), verkenning (van hulpbronnen) en erkenning (van de signalen van ons vrouwenhart).

Slow Steps is de naam van de praktijk die hoort bij Liefvrouwenhart.nl. De praktijk achter de theorie dus. Want erover lezen is fijn, maar pas als je er zelf mee aan de slag gaat beklijft het op een diepere laag. Het gaat om beleven, doorvoelen en ervaren.

Praktijknaam

De naam van mijn praktijk was voorheen: Meskers NHN. Maar niets in het leven is onveranderlijk, alles is continu in beweging. Meskers NHN had z’n oorsprong in het opleidingsinstituut voor sport- en wellnessmassage waar ik in 2008 mee begon. In 2012 moest ik helaas stoppen met mijn werk als docent vanwege pijnklachten in hand- en polsgewrichten – erg ‘onhandig’ voor een masseur 🙁

De naam paste dus eigenlijk allang niet meer bij de praktijk en zo kwam het moment om er afscheid van te nemen.

De naam Slow Steps, die ik sinds 2018 als tweede bedrijfsnaam gebruikte voor mijn praktijk voor adem- en ontspanningstherapie en natuurcoaching, draagt nu in z’n eentje de vlag. En onder die vlag is Liefvrouwenhart.nl ontstaan.

Het leven is werk in uitvoering.
Net als de kustlijn; altijd in beweging, nooit af.

De oude website, www.meskers-nhn.nl, is niet meer in de lucht en www.slowsteps.nl is nu gelinkt aan de pagina die je op dit moment leest: liefvrouwenhart.nl/slowsteps.

Agenda

Er wordt aan de agenda gewerkt. Het aanbod zal niet statisch zijn, maar dynamisch. Waarmee ik bedoel dat het aanbod regelmatig wisselt en er af en toe iets nieuws ‘op het menu’ zal staan. Ademcirkels, wandelingen (natuurbelevingspad), creatieve workshops, interactieve lezingen, en meer.

Binnenkort van harte welkom!