Liefvrouwenhart.nl is een platform specifiek voor vrouwen die last hebben van onverklaarde hartkloppingen. Een digitale plek voor herkenning (van klachten), verkenning (van hulpbronnen) en erkenning (van de signalen van ons vrouwenhart).

Slow Steps is de naam van de praktijk die hoort bij Liefvrouwenhart.nl. De praktijk achter de theorie dus. Want erover lezen is fijn, maar pas als je er zelf mee aan de slag gaat beklijft het op een diepere laag. Het gaat om beleven, doorvoelen en ervaren.

Activiteiten

Onder Agenda in de menubalk vind je verschillende activiteiten die zijn gericht op het herstellen van je lichaamsbesef en ontspanningsvermogen. Op ‘uit je hoofd, in je lijf’ en vertragen. Maar ook op jezelf voeden en opladen.

Ademoefeningen, wandel- en natuurcoaching en creatieve werkvormen zijn hiervoor effectieve en inspirerende middelen. Voor vrouwen die bewuster willen leven en meer rust en regelmaat in hun leefstijl willen brengen.

Maar vooral voor jou! Om te ontdekken hoe je een positieve invloed kunt hebben op de context van je hartkloppingen zodat ze minder worden en jij je weer rustig en krachtig voelt.

Praktijknaam

De naam van mijn praktijk was voorheen: Meskers NHN. Maar niets in het leven is onveranderlijk, alles is continu in beweging. Meskers NHN had z’n oorsprong in het opleidingsinstituut voor sport- en wellnessmassage waar ik in 2008 mee begon. In 2012 moest ik helaas stoppen met mijn werk als docent vanwege pijnklachten in hand- en polsgewrichten – erg ‘onhandig’ voor een masseur 🙁

De naam paste dus eigenlijk allang niet meer bij de praktijk en zo kwam het moment om er afscheid van te nemen.

De naam Slow Steps, die ik sinds 2018 als tweede bedrijfsnaam gebruik voor mijn praktijk voor adem & ontspanning en creatieve natuurcoaching, draagt nu in z’n eentje de vlag. En onder die vlag is Liefvrouwenhart.nl ontstaan.

Het leven is werk in uitvoering.
Net als de kustlijn; altijd in beweging, nooit af.

Website

De oude website, www.meskers-nhn.nl, is niet meer in de lucht en www.slowsteps.nl is nu gelinkt aan de pagina die je op dit moment leest: liefvrouwenhart.nl/slowsteps.

De inhoud van slowsteps.nl is grotendeels terug te vinden op dit nieuwe platform – er is een grote overlap in onderwerpen en teksten. Alleen het perspectief heeft een kleine draai gemaakt: van overspanning in het algemeen naar de context van onverklaarde hartkloppingen bij vrouwen. In die context speelt (over)spanning vaak een grote rol.

Agenda

Er wordt aan de agenda gewerkt.

Het aanbod zal niet statisch zijn, maar dynamisch. Waarmee ik bedoel dat het aanbod regelmatig wisselt en er af en toe iets nieuws ‘op het menu’ zal staan.

Vorm: creatieve workshops, wandelingen (individueel en groepen), individuele sessies en trajecten.

De programma’s zijn gebaseerd op hbo-denkniveau.

Binnenkort van harte welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.