Niets in het leven is onveranderlijk, alles is continu in beweging. Zo kwam voor mij het moment om afscheid te nemen van de bedrijfsnaam Meskers NHN. Deze naam heeft z’n oorsprong in het opleidingsinstituut voor sport- en wellnessmassage waar ik in 2008 mee begon. Het dekt de lading niet meer. De naam Slow Steps – die ik vanaf 2018 als tweede bedrijfsnaam gebruikte voor mijn praktijk voor adem & ontspanning en natuurcoaching – draagt nu in z’n eentje de vlag. En onder die vlag is het nieuwe platform Liefvrouwenhart.nl ontstaan.

Het leven is werk in uitvoering.

Net als de kustlijn; altijd in beweging, nooit af.

Website

De oude website, die onder de urls www.meskers-nhn.nl en www.slowsteps.nl bereikbaar was, is niet meer in de lucht. Beide webadressen zijn nu gelinkt aan de pagina die je op dit moment leest: liefvrouwenhart.nl/slowsteps.

De inhoud van de oude website is grotendeels terug te vinden op dit nieuwe platform – er is een grote overlap in onderwerpen en teksten. Alleen het perspectief heeft een kleine draai gemaakt: van overspanning in het algemeen naar de context van onverklaarde hartkloppingen bij vrouwen.

Platform

Het platform Liefvrouwenhart.nl is een digitale plek voor herkenning (van klachten), verkenning (van hulpbronnen) en erkenning (van de signalen van ons vrouwenhart). Lotgenoten onder elkaar.

Agenda

Op de Slow Steps-agenda vind je ondersteunende activiteiten, gericht op ‘een stapje terug’ en vertragen. Tijd nemen om te kijken of en waar er disbalans zit in je lijf en in je leven. Leren hoe je een positieve invloed kunt hebben op de context van je hartkloppingen zodat ze minder worden en jij je weer rustig en krachtig voelt. En dan je kernkwaliteiten herkennen, benoemen en activeren zodat je vanuit je volle potentieel je leven kunt leiden.

Kernwoorden: adem, ontspanning, natuur, beweging, voeding (voor lijf en mind).

Tools: ademoefeningen, wandelen – met eventueel een goed gesprek, creatieve werkvormen, natuurcoaching, kracht- en zijnsgerichte coaching.

Vorm: individuele begeleiding, wandelingen, workshops.

De programma’s zijn gebaseerd op hbo-denkniveau.

Menu

Het aanbod is niet statisch maar dynamisch. Waarmee ik bedoel dat het aanbod regelmatig wisselt en er af en toe iets nieuws ‘op het menu’ staat. Als je iets ziet wat je aanspreekt, stuur dan een mailtje naar contact@liefvrouwenhart.nl

Je bent van harte welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *