Lieve vrouw, wat leeft er in jouw hart? Wat maakt jouw hart verdrietig, blij, boos, gefrustreerd, verkrampt of onrustig? Welke grote of kleine gebeurtenissen hebben jouw hart geraakt?

Wist je dat alles wat je meemaakt opgeslagen wordt in je hart? Fijne en liefdevolle ervaringen, maar ook impactvolle gebeurtenissen in je leven, hoe groot of klein ook. Dit alles heeft invloed op je hart, op je dagelijks leven en de spanning in je lijf.

Sta stil bij de ervaringen die jouw hart hebben geraakt

Het hartritueel

Het hartritueel is een krachtige en prachtige manier om eens dieper te kijken in je eigen hart. Naar wat het jou te vertellen heeft. Waar het zachter, liever, opener mag worden en waar het ten diepste naar verlangt. Het hartritueel werkt helend en geeft rust. Jouw hartenreis brengt je weer dichter bij jezelf.

We gebruiken een keramieken hart dat symbool staat voor jouw hart. Het is helemaal aan jou hoe je het keramieken hart wilt breken en met welke intentie. Wil je iets loslaten? Of juist openbreken? Wat hebben de scherven jou te vertellen? Wat zie jij aan de binnenkant van je hart?

Met goudlijm lijm je de scherven weer aan elkaar. De gouden lijnen symboliseren dat je hart weer heel kan zijn met al je scheurtjes, butsen en littekens die je opgelopen hebt.

The cracks in your heart are there
so the light can shine through
– Elizabeth Noble –

Een op een

De een op een begeleiding bestaat uit 2 sessies van ca 1,5 uur met tussendoor een contactmoment met een passende schrijfopdracht. In alle rust verbind je je met jouw hart. We staan stil bij de ervaringen die jouw hart hebben geraakt en waar jij het ritueel voor wilt gebruiken. Je wordt op een zachte, liefdevolle manier begeleid met bijvoorbeeld verdiepende vragen maar ook met humor. Na het breken en lijmen van het hart bespreken we welke inzichten het jou heeft gebracht en hoe het ritueel betekenisvol kan zijn in je dagelijks leven.

Jouw hartenreis

Ben jij klaar voor je hartenreis en wil jij het ritueel graag zelf ervaren*?

* Voel je ook welkom als je zelf al een Open Your Heart-hart hebt en het ritueel onder begeleiding wilt doen.

  • Individueel, op afspraak
  • Begeleiding: Myrtle
  • Locatie: info volgt
  • Kosten: info volgt

Aanmelden?

Dat kan via de button hieronder. Je krijgt dan van ons een mail met details en een betaallink. Na ontvangst van je betaling is je plek definitief gereserveerd.