Word jij ook doodmoe van die interne onrust? Of het nu om hartkloppingen of andere spanningsklachten gaat, je wilt ervan af! Je wilt je kalm en energiek voelen!

Als jij het aandurft om jezelf en je leven en leefstijl op een eerlijke en liefdevolle manier onder de loep te nemen, is het traject Herbronnen 5D iets voor jou.

Gouden sleutels

Herbronnen 5D is een zelfzorg-programma waarin je je lichaamsbesef en ontspanningsvermogen herstelt en verdiept, en je energiebalans in evenwicht brengt. Lichaamsbesef en ontspanningsvermogen zijn gouden sleutels als het gaat om bewust en evenwichtig leven. Hoe beter deze functies ontwikkeld zijn, hoe beter je – bewust maar ook onbewust – op een organische manier je spannings- en energieniveau kunt monitoren en waar nodig bijsturen.

Zo zorg je voor gunstige omstandigheden voor je hart en de andere interne systemen. Anders gezegd: je zorgt voor een betere context waardoor je hartkloppingen en andere spanningsklachten verminderen.

Het wordt kalmer wordt vanbinnen!

Vijf dimensies

5D staat voor vijf dimensies van je systeem: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Laag voor laag verken je hoe het nu is en of je iets wilt veranderen. Tot je bij je essentie bent – je kern – en de cirkel rond is. Of eigenlijk: een spiraal, want deze cyclus kun je eindeloos herhalen en zal zich steeds meer verdiepen door de inzichten en leerpunten die je in elke ‘ronde’ internaliseert.

Spiegelschrift

Bij dit individuele programma van vijf sessies krijg je een reader met achtergrondinformatie. Bij elk niveau horen oefeningen, opdrachten en werkvormen: ademwerk, ontspanningsoefeningen, aandachttraining, inspiratievragen en creatieve werkvormen. En natuurlijk ga je veel wandelen in de natuur.

Je schrijfsels, plaksels en tekeningen verzamel je in je Spiegelschrift. Jouw unieke naslagwerk. Om altijd in terug te kunnen kijken en aan te vullen.

Begeleiding

Vooraf hebben we telefonisch of digitaal een voorbereidend gesprek. Het programma zelf bestaat uit 5 één-op-één wandel- / natuurcoachingsessies. Locatie is meestal Wieringen. Ergens anders kan ook, dan overleggen we even. Na elke sessie krijg je per mail oefeningen en opdrachten toegestuurd om op je gemak thuis te doen. Welke precies hangt af van wat zich in de wandelsessies voordoet. Maatwerk dus.

Ongeveer een maand na afronding van je traject plannen we een gesprek om te evalueren en vooruit te kijken.

Praktische info

Ga met klachten altijd eerst naar een arts of specialist! In deze tekst gaan we er vanuit dat je arts geen medische oorzaak voor je afwijkende hartritme en/of andere spanningsklachten heeft kunnen vinden.

  • Individueel, op afspraak
  • Begeleiding: Ditty
  • Locatie: info volgt
  • Kosten: info volgt

Aanmelden?

Dat kan via de button hieronder. Je krijgt dan van ons een mail met details en een betaallink. Na ontvangst van je betaling is je plek definitief gereserveerd.