Natuurretraite Madeira januari 2020

Archief

Natuurretraite Madeira – januari 2020

Wat een magische week hebben we beleefd! Een groep prachtvrouwen bij elkaar: open, moedig en loyaal. De krachtige groepsdynamiek vormde vanaf de eerste minuut onze setting.

Vier-sterren-hotel op een droomlocatie, magnifiek uitzicht op de oceaan, adembenemende zonsondergangen, duurzaam verwarmd zwembad, wellnessmassages, overheerlijk ontbijt en diners. En voor onze wandelingen een mini-bus met chauffeur én een gids tot onze beschikking. Hoe luxe wil je het hebben…

Verbondenheid

Samen gelachen, gehuild, genoten en gerelaxt.

Er was ruimte voor diepgaande gesprekken, levensverhalen, kwetsbaar delen van gevoelens. In de sessies waarmee we de dag startten, maar ook tijdens de wandelingen, in het zonnetje op het hotelterras en ’s avonds bij de open haard.

Dappere stappen zijn er gezet; grensverleggende stappen. Letterlijk en figuurlijk. Hier en daar uit de comfortzone. En steeds dat veilige vangnet van verbondenheid met elkaar.

Gouden tintje

De weergoden waren lief voor ons: regen viel alleen ’s nachts of ’s morgens vroeg. De zon gaf onze wandelingen een gouden tintje. Sprookjesachtige plekken nodigden ons uit om even te pauzeren en de voedzame lunch te nuttigen die we dagelijks meekregen van het supervriendelijke hotelpersoneel.

Zintuigen op scherp tijdens de ontspannende levadawandeling, de prikkelende stadswandelingetjes, de verstillende bananenplantage-wandeling en de uitdagende bos- en bergwandelingen. Met wonderschone uitzichten die het speciale gevoel gaven dat we ‘heel dicht bij de hemel’ waren.

Wat we meenemen van deze natuurretraite?

  • Groei
  • De mooie wandelingen in de prachtige natuur
  • Het mooie weer
  • Grenzen verleggen
  • Verbondenheid
  • Openheid en er zijn voor elkaar
  • ‘Gewoon’ jezelf kunnen zijn

Gunnen

Even helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen. Terug naar je basis. In de natuur terug naar jouw eigen natuur… Gun jij jezelf een wandelweek met rust, ontspanning, genieten, reflectie, leren van en met elkaar? Meld je aan als belangstellende, mail naar contact@liefvrouwenhart.nl. Of schrijf je in voor de memo’s van Liefvrouwenhart / Slow Steps (nieuwsbrief). Dan verschijnen de updates vanzelf in je mailbox.